Masaj de relaxare

Masajul de relaxare contribuie la eliminarea stresului si a oboselii, relaxeaza musculatura, atenueaza durerile si crampele musculare, stimuleaza circulatia sangelui.

Se recomanda in contuzii sau crampe musculare, febra musculara, dureri de spate, crampe abdominale, in insomnii, depresii sau agitatie psihica cu stari de panica.

Masaj de refacere psiho-somatica

Masajul de refacere psiho-somatica amelioreaza starile depresive, anxietatea precum si starile de agitatie.

Acesta ofera un ajutor pentru refacerea echilibrului emotional si a vindecarii fizice.
Recomandam masajul psiho-somatic pentru tratarea migrenelor, durerilor lombare, artrozelor, nevrozelor si in caz de depresie.

Intrebari Frecvente

Scopul efectuarii masajului psihosomatic este acela este de relaxare si de inlaturare a senzatiei de oboseala. In mod normal oricine poate beneficia de acest masaj.

La inceputul sedintei de masaj, kinetoterapeutul va va adresa intrebari de sanatate pentru a verifica si a tine cont daca suferiti de anumite boli care sunt totusi contraindicate masajului, precum:
– boli de piele (masajul se efectueaza persoanelor cu pielea sanatoasa, fara eczeme, eruptii, plagi, arsuri sau boli de natură parazitara sau inflamatorie.
– afectiuni precum: hipertensiunie arteriala , miocardita, infarct miocardic, embolie, varice inflamate, ulcer varicose, hemofilie.
– boli sau leziunile cu caracter hemoragic
– boli psihice cu caracter excitativ şi confuzional

Masajul de relaxare are numeroase beneficii:
– te scapa de stress
– iti imunatateste calitatea somnului
– te ajuta impotriva depresiei si a anxietatii
– imbunatateste circulatia sanguine
– ajuta la eliminarea toxinelor din organism
– atenueaza contractile musculare si relaxeaza muschii care sunt tensionati
– intareste sistemul imunitar

Ei Va Pot Ajuta

In cabinetul nostru va asteapta o echipa energica si pozitiva, ce va ofera programe personalizate de mentinere a sanatatii si prevenirea imbolnavirilor cauzate de lipsa de miscare si a posturilor vicioase.