Tratamente

Masaj de relaxare

Este un masaj general, al intregului corp. Masajul de relaxare stimuleaza circulatia sangelui, relaxeaza musculatura, mentine un corp sanatos, previne oboseala – elimina stresul si oboseala, atenueaza durerile si crampele musculare, imbunatateste circulatia sangelui si a limfei, ajuta la eliminarea toxinelor din organism. Alte beneficii ale masajului de relaxare sunt: marirea mobilitatii si flexibilitatii incheieturilor, tonus al pielii bun.

Masaj de anticelulitic

Tratamentul prin masaj anticelulitic este o metoda foarte eficienta de diminuare si eliminare a celulitei, rezultatul fiind rapid si vizibil dupa numai cinci, sase sedinte. Este una din cele mai bune solutii de a scapa de aspectul de "coaja de portocala", iar pielea devine mai neteda si ferma.

Masaj cu Miere

Proprietatile unice ale mierii in combinatie cu masajul ajuta la: eliminarea celulitei, imbunatatirea circulatiei sangvine la nivelul pielii si muşchilor, restabilirea tonusului muscular, hranirea tesuturilor cu oxigen si nutrimente. De asemenea, mierea absoarbe toxinele si elimina impuritatile. Masajul cu miere ajuta la reducerea greutatii corporale, eliminarea imperfectiunilor pielii. Pielea devine mai catifelata, mai elastica si mai matasoasa.

Masaj Medical Japonez

Metoda yumeiho cuprinde peste 100 de miscari care au scopul de a actiona asupra anumitor parti ale corpului. Teoria yumeiho este bazata pe echilibrul corpului, unul din aspectele importante fiind repartizarea egala a greutatii corpului pe ambele picioare. Potrivit acestei teorii, picioarele nu sunt egal folosite, aceasta inegalitate datorandu-se pozitiei gresite a oaselor pelvisului. Yumeiho încearca sa “aseze” aceste oase. Masajul yumeiho permite eliminarea stresului si anxietatii.

Kinetoterapie

Obiectivele kinetoterapiei sunt: corectarea posturii si aliniamentului corpului, cresterea mobilitatii si stabilitatii articulare, cresterea flexibilitatii, reducerea contracturilor musculare, recuperarea si cresterea fortei si rezistentei musculare, reeducarea coordonarii si echilibrului, reeducarea sensibilitatii. Tratamentul se face in functie de diagnostic, de stadiul afectiunii, starea pacientului si de pragul de durere. La sedinta de kinetoterapie se lucreaza individual, nu in grup.

Gimnastica Gravidei

Gimnastica prenatala efectuata in mod regulat are ca rezultat: controlul greutatii, prevenirea durerii de spate din timpul sarcinii, ameliorearea piciorului plat, efectuarea tehnicilor de respiratie corecta duce la o oxigenare adecvata a fatului, prevenirea constipatiei, scaderea edemelor membrelor inferioare, prevenirea aparitiei varicelor, imbunatatirea tonusului fizic și psihic. Programele de kinetoterapie constau in exercitii fizice specifice pentru tonifierea grupelor musculare solicitate in timpul travaliului: muschii abdominali, ai spatelui, bazinului, perineali.

Impachetarea la Termocuvertura

Impachetarea la termocuvertura functioneaza pe principiul efectului de sauna care permite si slabirea localizata. Sunt folosite paturi termoactive ce infasoara zonele supuse tratamentului, inducand un proces de transpiratie si de ardere foarte rapida a grasimilor. Termocuverta, prin efectul de termosudoratie grabeste fenomenele de detoxifiere, ajuta la atenuarea celulitei, tonifiaza musculatura, inlatura oboseala si imbunatateste capacitatea fizica.

Electrostimulare

Electrostimularea consta in stimularea musculaturii prin intermediul unor electrozi care se aplica pe piele, electrozi ce sunt strabatuti de curenti de intensitati diferite ce actioneaza asupra muschilor, a tesuturilor grase cat si asupra sistemului sangvin si a metabolismului general.

Reflexoterapie

Este o tehnica de tratament care consta in masarea talpilor, a palmelor sau capului in zonele corespunzatoare fiecarui organ. Este asociata medicinei alternative si isi gaseşte originea in antichitatea egipteana si chineza, fiind o practica la fel de veche ca acupunctura sau presopunctura. Foarte bune rezultate se obtin in: stres, migrene, insomnii, afectiuni hepatice si biliare, diabet, tulburari endocrine, prostatite, constipatie, reglarea ciclului menstrual.

Stretching Terapeutic

Exercitiile de stretching efectuate dupa o metoda corecta au mai multe efecte asupra organismului decat simpla ameliorare a flexibilitatii: îmbunatatesc performantele fizice generale ale organismului; cresc capacitatea de relaxare fizica si mentala; reduc riscul de accidentare la nivelul articulatiilor, muschilor si tendoanelor; reduc tensiunea si durerea musculara dupa efort (amelioreaza mobilitatea); reduc severitatea durerilor menstruale (dismenoreea).

Masaj cu Roci Vulcanice

Masajul cu roci vulcanice este una dintre tehnicile terapeutice foarte vechi utilizate in relaxare, echilibrare energetica si detoxifiere. Beneficiile acestuia: detoxifiere corporala prin eliminarea toxinelor de la suprafata pielii si imbunatatirea activitatii sistemelor limfatic si sangvin; imbunatatirea afectiunilor osteoarticulare, etc. Rocile vulcanice inmagazineaza o cantitate mai mare de energie benefica ce o transmit in timpul masajului intregului corp.