Sedinte masaj de relaxare Cluj

Masajul de relaxare este un masaj general, ce se efectuaza la nivelul intregului corp, cu scopul de a elimina oboseala, de a relaxa musculatura tensionata si nu in ultimul rand pentru a induce o stare de bine in corp. Tehnicile din ziua de astazi au avansat foarte mult, acesta presupunand efectuarea tuturor procedeelor de masaj cu ritm si intensitate scazuta. Masajul isi gaseste eficienta in cazul unei stari de tensiune, elimina stresul, calmeaza durerile si relaxeaza muschii incordati. Efectuat de o persoana autorizata si cu experienta in domeniu, efectele masajului de relaxare se vor vedea imediat. Dupa o sedinta de masaj de relaxare in centrul nostru de sanatate din Cluj, vei simti atat un plus de energie cat si o senzatie de relaxare psihica si fizica. Este cunoscut faptul ca masajul efectuat corect are un puternic impact la nivel psiho­emotional. Dupa mai multe sedinte de masaj de relaxare vei observa si alte efecte benefice precum o stare de sanatate mai buna, rezistenta mai mare la stres si imunitate crescuta.

Masaj de relaxare a intregului corp - Centru de Sanatate si Intretinere Corporala Biosenses Cluj -

Prin masajul de relaxare corpul este ajutat sa elimine toxine avand astfel loc o imubunatatire a circulatiei sangelui si eliminarea tensiunii musculare. Tot prin masaj de relaxare se imbunatateste tonusul muscular, pielea isi mentine elasticitatea si se impiedica formarea depozitelor de grasime. In timpul unei sedinte de masaj intreg organismul se relaxeaza, influentand favorabil sistemul nervos. Ca rezultat starea de depresie si anxietate este redusa, fiind favorizata o stare mentala pozitiva.

Unul dintre beneficiile imediate ale masajului este sentimentul de relaxare. Aceasta sentiment este datorat faptului ca masajul stimuleaza producerea de endorfine, substanta chimica din creier care produce sentimentul de fericire.

S-­a descoperit ca masajul de relaxare produce efecte benefice si la nivelul digestiei, elimina durerile de cap, de gat si mentine sanatatea corpului. Acesta se efectueaza cu uleiuri esentiale relaxante, tonifiante si drenante pentru punerea sangelui in miscare.